De 7 wonderen van de relaxfauteuil

Heerlijk tot rust te komen in een prachtige stoel; voor veel mensen is dat écht thuiskomen. Comfort kan daarbij niet ver genoeg gaan! Is jouw interieur klaar voor de relaxfauteuil? Na het lezen van deze 7 wonderen is het niet langer de vraag of, maar vooral wanneer jij de knoop definitief doorhakt! 

Relaxfauteuil met Elektrisch Uitklapbare Voetensteun en Massagefunctie

1. Hoofletter C

Comfort met de hoofdletter C is geen loze belofte betreffende de relaxfauteuil! Geen ander meubelstuk heeft comfort zo hoog op de prioriteitenlijst staan! En dat doet het op allerlei manieren; van ‘gewoon lekker zitten’ in een veelvoud aan houdingen tot het verwennen van je eigen lichaam!

2. Verstelbaar

De term ‘relax’ wordt toegevoegd aan de fauteuil omdat het opties heeft die een normale fauteuil niet heeft. Verstelbare rug- of armleuning … ondersteuning voor het hoofd, de benen en de voeten; bij de relaxfauteuil is dit allemaal mogelijk.

3. Elektrisch

Optimaal gebruiksvriendelijk is natuurlijk de elektrische variant van de relaxfauteuil Denk daarbij aan een massagefunctie, elektrisch uitklapbare voetensteun en diverse kantelstanden van zit- en/of rugleuning. Bij vrijwel alle te bedienen elementen kan je kiezen uit handmatige of elektrische bediening.

4. Een slimme keuze

Naast ontspanning, biedt de relaxstoel ook vele voordelen op medisch vlak. Stoelverwarming kan heerlijk zijn voor je spieren … ondersteuning voor de rug of nek kan verlichting bieden bij klachten … en de sta-op functie maakt opstaan minder inspannend. Behoud van je lichaam gegarandeerd!

5. In alle stijlen

Omdat de relaxfauteuil niet langer weg te denken is in woonwinkels hebben alle toonaangevende merken hun designers aan het werk gezet om tot de meest aansprekende creaties te komen. Echte pronkstukken in vrijwel alle woonstijlen; dus passend in elke interieur.

6. Functionele uitstraling

De functie relaxen is bij een relaxfauteuil het belangrijkste kenmerk, vandaar dat veel relaxstoelen een strak en eenvoudig design met rustige kleuren hebben. Een metalen frame met leren bekleding is gangbaar, maar ook een natuurlijke stijl waarbij een houten frame wordt gekoppeld aan een katoenen bekleding in allerlei kleuren behoort tot de mogelijkheden.

7. Comfort op maat

Lekker zitten is voor iedereen anders. Ga je voor een harde zitting of ga je meer voor zacht? Dat moet je ervaren er daarom is het belangrijk je tijd te nemen om te gaan proefzitten, onder begeleiding van een deskundig adviseur. Qua uitstraling en materialen kan je een relaxfauteuil altijd op maat laten maken, naar jouw eigen smaak. Zoals stof of leer. Houd dat altijd in je achterhoofd.

Plaats een reactie