GSM en internet tarieven vergelijken

Gsm kiezen Simpo

Op zoek naar een nieuwe GSM of wil je de verschillende tarieven en mogelijkheden vergelijken? Dan kun je via internet je hart ophalen. Maar al gauw zie je door de bomen, of moet ik zeggen websites, het bos niet meer. Het lijkt wel alsof er overal verschillende GSM’s aangeboden worden en de tarieven verschillen. Hoe wet je nu wat het beste voor jouw situatie is? Simpo.be wil je daar bij helpen. Via deze website kun je de verschillende soorten GSM’s op één plek vergelijken zodat je niet in verwarring wordt gebracht. Alles helder, duidelijk en overzichtelijk: dat is waar Simpo voor staat.

Missie

Simpo.be heeft as missie om Vlaamse consumenten onafhankelijk en objectief informatie te geven over tarieven en diensten van telecomaanbieders. Dit doen we voor mobiele telefonie, internet via GSM en voor internettelefonie (VoIP). Hierdoor kunnen klanten een helder geïnformeerd een goed passende keuze maken.

Onafhankelijk

Gsm jouw behoefte Simpo

Simpo.be heeft geen enkele relatie met welke telecomaanbieder dan ook. Dat betekent dat we altijd een onafhankelijk advies kunnen geven en je een realistische vergelijking laten zien op basis van jouw ingevoerde gegevens. Daarnaast kunnen we je garanderen dat de getoonde telecomaanbieders ook geen zeggenschap hebben over de inhoud van onze website. Zij kunnen dan ook niet bepalen in welke volgorde de resultaten getoond worden. Jij krijgt dus altijd het advies dat het beste bij jou past en niet wat het beste bij de portemonnee van de website past.

GSM’s

Gsm spelletjes Simpo

Een paar jaar geleden waren telefoons alleen bedoeld om te bellen en iets langer geleden waren er alleen vaste telefoons en bestond het woord GSM nog niet. Wat is de wereld in korte tijd veranderd.
Bijna niemand kan nog zonder zijn GSM en er worden bijna alleen nog smartphones verkocht. Elke smartphone heeft weer andere features en de modellen volgen elkaar in rap tempo op. Bij ons kun je op een eenvoudige manier de verschillende modellen met elkaar vergelijken. Door jouw voorkeuren op te geven zie je smartphones en GSM’s die daaraan voldoen. De ene persoon vindt het bijvoorbeeld erg belangrijk dat er een goede fotocamera op zit, terwijl de ander hier minder waarde aan hecht, maar wel wil dat hij op de smartphone makkelijk spelletjes kan spelen. Dit zijn zomaar twee voorbeelden van wensen die je aan een smartphone zou kunnen hebben.

GSM-tarieven

Wat misschien nog wel lastiger met elkaar te vergelijken is dan smartphones, zijn de GSM-tarieven. Elke aanbieder heeft een eigen systeem. De ene werkt met bundels, de ander met belminuten. Daarnaast rekent de een wel een starttarief, de ander heeft geen starttarief, maar daarbij zijn de tarieven per minuut weer hoger. Dan heb je ook nog de mogelijkheid dat je belminuten naar boven afgerond worden en je per minuut betaalt, terwijl er ook aanbieders zijn de alleen je werkelijk gebelde seconden rekenen. Zoals je ziet, dit is al genoeg om het spoort bijster te raken. Simpo.be maakt voor jou een vergelijking op basis van totale kosten. Dat betekent dat we kijken naar de abonnementsduur, de aanschafkosten van je nieuwe mobiele telefoon en je eventuele bel- en internetminuten. Andere kosten zoals registratiekosten of nummerbehoudkosten worden ook in de berekening mee genomen. Op deze manier kunnen we je een eerlijke vergelijking geven en weet je wat je in totaal over je abonnementsperiode kwijt bent. Vaak blijkt dan dat de aanbieder die je de GSM voor een geweldige lage prijs aanbiedt en je dus op die manier lokt, hogere tarieven heeft, waardoor je aan het eind van het liedje alsnog duur uit bent.

Internet via GSM

Als je al in het bezit van een smartphone bent dan weet je hoe makkelijk internet via je GSM kan zijn. Wanneer je in een vreemde stad bent zoek je heel eenvoudig een goed restaurant op, je vindt een kaart van het centrum of je download de app met alle informatie over een museum dat je wilt bezoeken. Ook kun je eenvoudig even je mail bekijken en in contact blijven met je familie en vrienden. Dat kan ook via de verschillende social media als Facebook en Twitter, even een berichtje plaatsen over waar je bent en wat je doet en iedereen is weer op de hoogte. En jij bent op de hoogte van wat er in de levens van je dierbaren gebeurt. Ideaal dus. Ben je verzot op films via Youtube op je GSM dan zul je een groter dataverbruik hebben dan wanneer je incidenteel even je mail checkt. Ook als je online games speelt zul je meer data nodig hebben dan iemand die alleen even surft op internet. Bij Simpo.be houden we rekening met jouw wensen. Omdat je van te voren aangeeft wat je bel- en internetgedrag is, kunnen we tijdens de vergelijking je een goed advies geven over welke bel- en internetbundel het meest voor jou geschikt is. Je staat dan later niet zo snel voor de verrassing dat je ineens veel meer moet betalen dan je vaste abonnementskosten.

Gsm met internet Simpo

Een nieuwe GSM bestellen

Simpo.be gaat verder dan je alleen een vergelijking laten zien. Als je een keuze hebt gemaakt voor een aanbieder, dan kun je heel eenvoudig via onze site de abonnement en/of GSM bestellen. Er wordt dan een beveiligde verbinding gestart. Deze zorgt ervoor dat al jouw gegevens die je invoert om je bestelling te kunnen doen onzichtbaar zijn voor de buitenwereld. Wij verzekeren je dat je gegevens alleen gebruikt worden voor het bestellen van je GSM of abonnement en niet gedeeld worden met derden.

Contact

Hoewel we proberen zo compleet en helder mogelijk te zijn, kunnen we ons voorstellen dat je misschien toch nog vragen hebt. We zijn van maandag tot en met zaterdag kosteloos telefonisch te bereiken tussen 9 uur ’s ochtends en vijf uur ’s avonds. We zullen je dan zo goed mogelijk adviseren over de verschillende mogelijkheden. Een aanvraag doen kan helaas niet telefonisch, voor een aanvraag hebben we namelijk een aantal gegevens schriftelijk nodig, dus je zal bijvoorbeeld van je rijbewijs een scan of foto moeten opsturen en dat gaat telefonisch nu eenmaal wat moeilijk.

Plaats een reactie