Guus Meeuwis in 2022

We zijn weer terug naar het oude normaal. Alles is weer open en alles mag weer, zo ook concerten. We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het weer zover. De festivals en concerten mogen weer gehouden worden. Daar moeten we natuurlijk massaal bij zijn. Een groot concert zoals Guus Meeuwis mag je natuurlijk al helemaal niet missen. Je leest alles over deze editie in dit artikel. 

Guus Meeuwis Groots Concert 2022

De 2022 editie

In juni staat eindelijk de vijftiende editie van Groots met een zachte G op het programma. Na twee zomers over te moeten slaan, is Guus eindelijk weer terug met zijn concertreeks Als vanouds wordt ook deze editie natuurlijk gehouden in het Philips Stadion in Eindhoven. Elk concert zal 35.000 bezoekers trekken, dus het wordt zeker ouderwets genieten. Op 10, 11 en 12 juni kun je er bij zijn om te mee te zingen met de grootste hits. Scoor hier jouw kaartjes voor deze gezellig concertreeks.  

Uiteraard is het al lang geleden dat de laatste editie was. We hebben twee jaar lang Groots met een zachte G moeten missen, net zoals zoveel concerten en festivals. Guus is niet bang dat jullie vergeten zijn hoe gezellig het kan zijn. Jullie weten echt wel mee te zingen en te feesten. Daar is Guus Meeuwis nog steeds van overtuigd. 

Echter, wil Guus Meeuwis jullie dit jaar opwarmen voor de vijftiende editie. Die twee gemiste edities moeten ingehaald worden. Daarom wordt er een reeks ‘The Road to Groots’ georganiseerd. De zanger gaat een aantal shows geven, waarbij je meegenomen wordt terug in de tijd, naar de rijke geschiedenis van 15 jaar Groots met een zachte G. De eerste twee shows zitten er al op, maar wellicht komt er nog een show, voordat de vijftiende editie in het Philips stadion los barst. 

Belangrijke informatie betreft de tickets

Bij de Groots met een zachte G concertreeks wordt er samengewerkt met GUTS als ticketpartner. Zij werken net even wat anders, dan dat je wellicht gewend bent. Je kunt bij het bestellen van de tickets geen stoel kiezen, alleen de sectie in de zaal. Uiterlijk 24 uur voorafgaand aan het concert, krijg je een stoel toegewezen. Er wordt dan altijd rekening gehouden met het moment van de verkoop. Lukt het niet om dit jaar nog tickets te scoren? Kijk dan alvast hoe je kunt besparen om de tickets van volgend jaar te bemachtigen. 

GUTS kiest voor deze werkwijze om de zaal zo optimaal mogelijk te vullen en mensen zoveel mogelijk de kans te geven om bij elkaar te zitten. Je hoeft dan ook niet meteen voor het hele gezin kaartjes aan te schaffen. Je kunt ze ook los bestellen. Zorg dan wel dat je steeds hetzelfde telefoonnummer noteert bij het bestellen. Tickets die in dezelfde sectie met hetzelfde telefoonnummer worden besteld, worden namelijk automatisch naast elkaar neergezet. Zo kun je altijd samen genieten van de show, ook al koop je niet tegelijk de kaarten. 

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om alle kaarten in een keer te bestellen. Er geldt een maximum van 20 tickets, die je tegelijk kunt bestellen. Wil je meerdere tickets bestellen voor de komende edities? Houd dan altijd de website in de gaten. Er is altijd een tijdsbestek wanneer je een groepsaanvraag kan plaatsen. In dat geval kun je meer dan 20 tickets bestellen, als die er op dat moment nog zijn. 

Naast reguliere tickets zijn er natuurlijk ook VIP-arrangementen te koop. Je bestelt dan Groots met een zachte G tickets met een Grootse, Gastronomische en Geweldige ervaring. Je hebt dan de keuze uit: het platina, het dubbel platina en het golden circle arrangement. Zijn de tickets al binnen? Bereid je dan voor door alle muziek nog eens te luisteren.

1 gedachte over “Guus Meeuwis in 2022”

Plaats een reactie