Trouw helemaal in de stijl die jij wil!

Trouwen in Stijl

Wie heeft het als kind niet gedroomd? Je hoopt vurig op de prins of prinses op het witte paard en als je hem of haar gevonden hebt, wil je dat sprookjeshuwelijk uit je dromen. 

Traditioneel of eigentijds?

Vele mensen zweren nog steeds bij een traditioneel huwelijk verbonden aan hun religie. Ze geven elkaar het ja-woord in een imposant gebouw of een plaats verbonden aan een bepaalde cultuur, bijvoorbeeld in een katholieke kerk. Anderen willen zich net lostrekken van alle tradities en gaan voor een ceremonieel huwelijk in de vrije natuur. Of misschien zijn jullie avonturiers en trouwen jullie in het buitenland? Waar het belangrijkste feest van je leven ook doorgaat, vandaag kun je je trouwpartij helemaal naar je hand zetten en gelukkig maar! 

Trouwen in thema

Plannen jullie een huwelijksreis naar verre oorden en zijn jullie echt reisfanaten? Dan kan het heel erg leuk zijn om je save the date kaartjes op te maken in de stijl van een vliegticket. Zo verbind je jullie huwelijk aan de grootse plannen die jullie hebben. Je uitnodiging kun je in dezelfde stijl opstellen en kan meteen een knipoog zijn naar je genodigden. Zo geef je alvast de tip dat ze als cadeau een financieel duwtje in de rug kunnen geven om jullie reisplannen waar te maken.

Wil je het thema verder toepassen op het feest, dan kun je bijvoorbeeld werken met een incheckbalie waar gasten zich moeten aanmelden. Je zorgt voor een hostess die foto’s maakt van alle gasten bij het onthaal. 

Om je stijl te ontdekken, kun je het best scrollen doorheen verschillende websites en blogs over trouwen. Laat je zeker inspireren door online foto’s en informatie zodat je alle elementen op elkaar kunt afstemmen. Verzamel ze in een uniek moodboard of leg een boekje aan om het overzicht te bewaren.

Zoveel mensen, zoveel stijlen

Geen reisfanaat, maar een liefhebber van royals? Kies dan voor velvet papier met gouden letters. Koninklijker dan dat kan het haast niet zijn. Wil je liever een vleugje bohemian chic toevoegen aan je huwelijksgeluk, dan kun je kiezen voor kaartjes met perkament errond of met een achtergrond van wilde bloemen. Wil je de bloemen liever echt meesturen met je uitnodiging, ga dan voor een droogbloempje dat meer structuur geeft aan de trouwkaarten die je laat drukken. Je uitnodiging moet de gasten alvast een hint geven over de stijl die ze mogen verwachten op jullie huwelijk. Niet alleen belangrijk voor de kledingstijl van je gasten, maar zo maak je meteen duidelijk wat de genodigden mogen verwachten op jullie huwelijksfeest!

Plaats een reactie