Voordelig goederen kopen in een faillissement veiling

De één zijn dood is de ander zijn brood. Een gevleugelde en ietwat lugubere uitspraak die wel waar is. Soms gaat een bedrijf op de fles. Dat kan veel oorzaken hebben, bijvoorbeeld de economie die tegenzit of een verkeerde marketingstrategie. Het kan echter een voordeel zijn. Bijvoorbeeld voor jou. Jij kunt dan de producten aanschaffen tegen een gereduceerd tarief. Het bedrijf moet er immers vanaf om er toch nog iets aan over te houden. Ideaal wanneer je een product nodig hebt, of wanneer je zelf een handel wilt beginnen. Je komt soms bijzondere producten tegen die weggaan voor een echte ‘weggeefprijs’. Er zijn verscheidene veilingwebsites die zich specialiseren in faillissement uitverkoop.

Aanbod aan websites

Een van deze websites is BVA-auctions. Hier vind je een breed aanbod in goederen die in de verkoop zijn gedaan wegens faillissement. Het voordeel hiervan is dat je producten tegen een fractie van de waarde kunt kopen. Je hebt er echter nog veel meer. Bijvoorbeeld Venalis. Ook hier vind je uitverkoop terug van bedrijven. Mocht je een webshop willen beginnen, dan zijn deze websites een echte aanrader. Soms struikel je over een ware goudmijn. Leverancier gaan namelijk ook wel eens failliet. Je kunt dan producten kopen voor wel heel erg lage prijzen. Nog lager dan je ooit zult vinden bij de leverancier. Vaak is het dan wel zo dat je een x aantal producten ineens moet kopen. Je kunt daar echter wel een zeer goede slag mee slaan.

Een bedrijfsauto kopen uit een faillissement

Soms kun je zelfs een auto kopen uit een faillissement. Dat zal natuurlijk niet gauw een Porsche of Ferrari zijn, maar wel bestelbusjes die ideaal zijn voor ieder bedrijf dat vervoer nodig heeft. Op deze manier kun je op een voordelige manier aan bedrijfswagens komen. Voor een prijs waar een garage niet eens zijn deuren voor wilt openen.

Er zijn vele websites in België die zich richten en specialiseren in de faillissement uitverkoop. Dit heeft als groot voordeel dat jij voor een fractie van de prijs goederen kunt kopen. Ideaal als je al een bedrijf hebt, een bedrijf wilt starten of wanneer je als particulier een specifiek product nodig hebt. Vaak kun je namelijk ook één product kopen. Dit kan een klein product zijn voor een aantal tientjes, maar kan ook meteen een groot product zijn. Denk hierbij aan een tractor of een bestelbus. Alles is mogelijk en dat is ook wel zo fijn. Hele inrichtingen voor restaurants wordt soms zelf aangeboden. Kijk daarom ook eerst eens op een van deze websites voordat je naar een winkel rent voor een product van duizenden euro’s. Er is voldoende aanbod en je kunt er een hoop geld mee besparen. Dat kan iedereen natuurlijk gebruiken.

Meer informatie:

Veilingen Faillissement België
Veilingen Faillissement Nederland
Veilingsites België en Nederland

Plaats een reactie